Data-analyse/marketing support: Leer uw klant kennen

Data wordt informatie

Data wordt informatie, goede informatie biedt meer inzicht en dat leidt tot betere resultaten. Ondernemers beschikken over veel data die ze nauwelijks of verkeerd gebruiken. Ze verkeren vaak in de gelegenheid om heel veel data te verzamelen en daar hun voordeel mee te doen…  maar meestal doen ze dat niet. En dat is jammer, want aan de unieke gegevens die u verzamelt kunt u geld verdienen. Varenhof helpt u daarbij. Het controleren en beheren van databases is onze professie. Dat doen we door uw database, te ontdubbelen, te verrijken, incorrecte adressen verwijderen en inzichten geven in historie waardoor u deze informatie kunt gebruiken voor uw marketing. 
Desgewenst kunnen we uw bestand aanvullen met talrijke persoonlijke en individuele gegevens. Het resultaat: een perfect databestand waarmee u veel geld kunt verdienen. Door uw klant zo persoonlijk mogelijk te benaderen met de juiste aanbieding op de juiste tijd op de juiste plaats. Kunt u dat nu ook?

Klantdata: haal meer uit uw klant

De praktijk is helaas weerbarstig. Evenals bij 85% van alle andere ondernemers is uw bestand wellicht ook vervuild. U kunt er niet meer op vertrouwen. Uw analyses zijn onbetrouwbaar, selecties niet correct. Adresgegevens onjuist. Dat kost u meer geld dan u denkt. Want het zijn niet alleen nodeloze uren die u besteedt, maar ook veel geld aan drukwerk en porti.
Ga samenwerken met Varenhof.
Breng uw klantgegevens op orde en ga er eindelijk eens aan verdienen!
Neem contact met ons op. In alle gevallen bieden wij u een heldere klantview, die u inzicht geeft in zijn of haar aan- of verkopen, koopgewoonten en belangstellingssfeer.

Meer weten over onze data-analyse service? Neem contact op of vul het formulier in!

Bel vrijblijvend voor onze voordelige tarieven voor verzenden en porto!

Ook voor verzending van uw mailing bent u bij Varenhof aan het juiste adres. Wij hebben prima afspraken met de belangrijkste verzendhuizen. De voordelige porto tarieven zullen u aangenaam verrassen!

Interview Stad in Bedrijf

Interview met Nico de Haan over de ontwikkelingen in de branche. Over hoe Varenhof haar klanten helpt gepersonaliseerd drukwerk in te zetten als communicatie medium.

Prof.dr. Sloot over Direct Mail voor MKB: ‘DM vereist professionele aanpak’

‘Direct mail lijkt een oubollig begrip in het tijdperk van de iPad en de Smartphone, het is echter nog steeds een goede manier om klanten te benaderen. Maar dan wel gepersonaliseerd en met het juiste aanbod, want je moet wel met je tijd meegaan. Direct mail moet vooral over relevante zaken gaan die de klant interesseren, maar dat kan je alleen realiseren als je je databases goed op orde hebt.