Bij uw klant op de mat

Het verzenden van uw mailing hoeft u niet zelf te doen: dat doen wij voor u. Dat kan in enveloppen, geseald in folie, gesloten met een geperforeerde sluitzegel of met lijm. Of het nu om een tijdschrift gaat of een ingewikkelder mailing. We doen het! Want post is bij ons nooit een sluitpost, maar het begin van een succesvolle mailing.
Tevens kunnen wij voor u het verzend traject regelen, u profiteert van onze afspraken met de grote verzenders in binnen en buitenland. Hierdoor betaalt u nooit teveel.

Om uw mailing in milieu vriendelijke folie te stoppen bent u bij Varenhof aan het juiste adres.
Desgewenst kunnen wij uw mailing versturen in suikerriet biobased folie, de goedkopere variant op biologische folie en het alternatief voor traditionele folie.
De suikerriet biobased folie is voor meer dan 80% gemaakt uit hernieuwbare grondstoffen. De folie is voorzien van Plastic Heroes en Vinçotte OK biobased logo
Klik hier voor meer informatie over de suikerriet folie.

Meer weten over onze verzendservice en onze voordelige porto tarieven? Neem contact op of vul het formulier in!

Bel vrijblijvend voor onze voordelige tarieven voor verzenden en porto!

Ook voor verzending van uw mailing bent u bij Varenhof aan het juiste adres. Wij hebben prima afspraken met de belangrijkste verzendhuizen. De voordelige porto tarieven zullen u aangenaam verrassen!

Interview Stad in Bedrijf

Interview met Nico de Haan over de ontwikkelingen in de branche. Over hoe Varenhof haar klanten helpt gepersonaliseerd drukwerk in te zetten als communicatie medium.

Prof.dr. Sloot over Direct Mail voor MKB: ‘DM vereist professionele aanpak’

‘Direct mail lijkt een oubollig begrip in het tijdperk van de iPad en de Smartphone, het is echter nog steeds een goede manier om klanten te benaderen. Maar dan wel gepersonaliseerd en met het juiste aanbod, want je moet wel met je tijd meegaan. Direct mail moet vooral over relevante zaken gaan die de klant interesseren, maar dat kan je alleen realiseren als je je databases goed op orde hebt.