Snijden: bied uw klant perfectie

Bij het snijden van uw mailing of drukwerk gaat het om precisie. Varenhof beschikt over 2 zeer nauwkeurige snijmachines die tot op de halve millimeter nauwkeurig snijden. Van kleine tot grote drukformaten, wij zorgen voor perfectie. Als geen ander realiseren wij ons dat het snijden in hoge mate het eindresultaat van uw kostbare direct mail, printwerk en drukwerk bepaalt. Daarom gaan we gedurende het gehele snijproces uiterst voorzichtig met uw productie om. Juist die persoonlijke betrokkenheid en scherpte van onze vakmensen geeft ons snijwerk net dat beetje extra kwaliteit.

Meer weten over onze snijservice? Neem contact op of vul het formulier in!

Bel vrijblijvend voor onze voordelige tarieven voor verzenden en porto!

Ook voor verzending van uw mailing bent u bij Varenhof aan het juiste adres. Wij hebben prima afspraken met de belangrijkste verzendhuizen. De voordelige porto tarieven zullen u aangenaam verrassen!

Interview Stad in Bedrijf

Interview met Nico de Haan over de ontwikkelingen in de branche. Over hoe Varenhof haar klanten helpt gepersonaliseerd drukwerk in te zetten als communicatie medium.

Prof.dr. Sloot over Direct Mail voor MKB: ‘DM vereist professionele aanpak’

‘Direct mail lijkt een oubollig begrip in het tijdperk van de iPad en de Smartphone, het is echter nog steeds een goede manier om klanten te benaderen. Maar dan wel gepersonaliseerd en met het juiste aanbod, want je moet wel met je tijd meegaan. Direct mail moet vooral over relevante zaken gaan die de klant interesseren, maar dat kan je alleen realiseren als je je databases goed op orde hebt.