Vouwen: verras uw klant

Op welke wijze u uw direct mail, drukwerk en printwerk ook wilt laten vouwen, Varenhof heeft een uitgebreid machinepark dat vrijwel iedere vouwslag kan maken.
Onze 8 vouwmachines inclusief vakmensen staan voor u tot beschikking.
Van landkaarten tot een 4 pagina folder bent u bij ons aan het juiste adres.
Belangrijk is de snelheid, flexibiliteit en accuratesse van Varenhof. We weten als geen ander dat uw productie een vaak strakke en nauwkeurige planning heeft. Wij zorgen ervoor dat uw vouwwerk perfect van kwaliteit is en stipt op tijd wordt afgeleverd.

Meer weten over onze vouwservice? Neem contact op of vul het formulier in!

Bel vrijblijvend voor onze voordelige tarieven voor verzenden en porto!

Ook voor verzending van uw mailing bent u bij Varenhof aan het juiste adres. Wij hebben prima afspraken met de belangrijkste verzendhuizen. De voordelige porto tarieven zullen u aangenaam verrassen!

Interview Stad in Bedrijf

Interview met Nico de Haan over de ontwikkelingen in de branche. Over hoe Varenhof haar klanten helpt gepersonaliseerd drukwerk in te zetten als communicatie medium.

Prof.dr. Sloot over Direct Mail voor MKB: ‘DM vereist professionele aanpak’

‘Direct mail lijkt een oubollig begrip in het tijdperk van de iPad en de Smartphone, het is echter nog steeds een goede manier om klanten te benaderen. Maar dan wel gepersonaliseerd en met het juiste aanbod, want je moet wel met je tijd meegaan. Direct mail moet vooral over relevante zaken gaan die de klant interesseren, maar dat kan je alleen realiseren als je je databases goed op orde hebt.