De naam Varenhof...

De enigszins idyllische naam Varenhof danken we aan de oorsprong van ons bedrijf. Dat was gevestigd aan de Varenweg in het dorp Hierden, dat tot de gemeente Harderwijk behoort. Dit bedrijf dat haar oorsprong kent in de jaren ’70 was gespecialiseerd in grafische afwerking voor drukkerijen. De onderneming deed dat dermate succesvol dat het via-via werd verplaatst naar de huidige standplaats aan de Celciusstraat 25 in Harderwijk. Daar beschikken we over een behoorlijke productiehal met geavanceerde machines. Op vraag van klanten zijn we verzending en bewerking van drukwerk gaan doen. In het verlengde daarvan zijn we in de loop der jaren de direct mail specialisten geworden die we nu zijn. Bij ons bedrijf werken rond de 20 mensen. De eigenaren hebben allen een brede ervaring in het direct mailvak. Het zijn Remco de Reus en Jos van den Berg. Het bedrijf munt uit in zeer gesofisticeerde databasetechnieken, die in de toekomst nog veel verder worden ontwikkeld. Zodanig dat u nagenoeg alles wat u wilt weten van uw (toekomstige) klant kunt weten. Met aantrekkelijke mogelijkheden voor het midden- en kleinbedrijf.

Bel vrijblijvend voor onze voordelige tarieven voor verzenden en porto!

Ook voor verzending van uw mailing bent u bij Varenhof aan het juiste adres. Wij hebben prima afspraken met de belangrijkste verzendhuizen. De voordelige porto tarieven zullen u aangenaam verrassen!

Interview Stad in Bedrijf

Interview met Nico de Haan over de ontwikkelingen in de branche. Over hoe Varenhof haar klanten helpt gepersonaliseerd drukwerk in te zetten als communicatie medium.

Prof.dr. Sloot over Direct Mail voor MKB: ‘DM vereist professionele aanpak’

‘Direct mail lijkt een oubollig begrip in het tijdperk van de iPad en de Smartphone, het is echter nog steeds een goede manier om klanten te benaderen. Maar dan wel gepersonaliseerd en met het juiste aanbod, want je moet wel met je tijd meegaan. Direct mail moet vooral over relevante zaken gaan die de klant interesseren, maar dat kan je alleen realiseren als je je databases goed op orde hebt.