Transport

Misschien heeft u hem al eens zien rijden! Onze vrachtwagen met groot Varenhof op de zijkant.
Erg trots zijn wij op de auto, een rijdende reclamezuil! Met plm 9500 kilo laadvermogen kan er behoorlijk wat vervoerd worden.
Uw drukwerk wordt desgewenst opgehaald of geleverd waar ook in Nederland.
Onze chauffeur weet als geen ander hoe belangrijk het drukwerk voor u is en gaat dan ook met de grootste zorg daarmee om.

Bel vrijblijvend voor onze voordelige tarieven voor verzenden en porto!

Ook voor verzending van uw mailing bent u bij Varenhof aan het juiste adres. Wij hebben prima afspraken met de belangrijkste verzendhuizen. De voordelige porto tarieven zullen u aangenaam verrassen!

Interview Stad in Bedrijf

Interview met Nico de Haan over de ontwikkelingen in de branche. Over hoe Varenhof haar klanten helpt gepersonaliseerd drukwerk in te zetten als communicatie medium.

Prof.dr. Sloot over Direct Mail voor MKB: ‘DM vereist professionele aanpak’

‘Direct mail lijkt een oubollig begrip in het tijdperk van de iPad en de Smartphone, het is echter nog steeds een goede manier om klanten te benaderen. Maar dan wel gepersonaliseerd en met het juiste aanbod, want je moet wel met je tijd meegaan. Direct mail moet vooral over relevante zaken gaan die de klant interesseren, maar dat kan je alleen realiseren als je je databases goed op orde hebt.