Voordelig post versturen

Veel ondernemers versturen mailingen niet per post omdat ze hier te veel voor betalen. Wij van Varenhof vinden dat onzin.
Een e-mail die niet aankomt of alleen maar ergernis opwekt of wordt weggeklikt, is ook zonde van de energie en het geld.
Hebben wij makkelijk praten? Ja!
Want wij kunnen de postzegel van uw postale mailing zó voordelig inkopen dat we u maar liefst tot ruim 40% korting kunnen bieden op de gangbare porto tarieven.
Hoe dat kan, wij hebben met verschillende verspreiders in Nederland volume afspraken gemaakt waar u van mee kunt profiteren.

In combinatie met een mooie full color mailingkaart kunnen wij u een voordelig voorstel doen dat past binnen uw marketing strategie.
Laat ons de verzendkosten berekenen van uw mailing of pakket. Tien tegen één dat we zaken gaan doen!

Bel vandaag nog met Varenhof 0341-425176 en vraag naar Remco de Reus.

Bel vrijblijvend voor onze voordelige tarieven voor verzenden en porto!

Ook voor verzending van uw mailing bent u bij Varenhof aan het juiste adres. Wij hebben prima afspraken met de belangrijkste verzendhuizen. De voordelige porto tarieven zullen u aangenaam verrassen!

Interview Stad in Bedrijf

Interview met Nico de Haan over de ontwikkelingen in de branche. Over hoe Varenhof haar klanten helpt gepersonaliseerd drukwerk in te zetten als communicatie medium.

Prof.dr. Sloot over Direct Mail voor MKB: ‘DM vereist professionele aanpak’

‘Direct mail lijkt een oubollig begrip in het tijdperk van de iPad en de Smartphone, het is echter nog steeds een goede manier om klanten te benaderen. Maar dan wel gepersonaliseerd en met het juiste aanbod, want je moet wel met je tijd meegaan. Direct mail moet vooral over relevante zaken gaan die de klant interesseren, maar dat kan je alleen realiseren als je je databases goed op orde hebt.